[ Pobierz całość w formacie PDF ]

Cieszkowskiego w Poznaniu, Poznań 2000
5. Gawęcki J. (red): Współczesna wiedza o węglowodanach. Wydawnictwo Akademii
Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu, Poznań 1998
6. Gawęcki J., Hryniewiecki L. (red): %7ływienie człowieka. Podstawy nauki ożywieniu.
Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 1998
7. Gawęcki J., Libudziasz Z. (red): Mikroorganizmy w żywności i żywieniu. Wydawnictwo
Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu, Poznań 2006
8. Greting H., Gawęcki J.: Słownik terminów żywieniowych. Wydawnictwo Naukowe
PWN, Warszawa 2001
9. Holak E., Lewiński W., Aaszczyca M., Skirmuntt., Walkiewicz J.,; Biologia 2.
Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego. Zakres rozszerzony. OPERON, Gdynia 2006
10. Kunachowicz H., Czarnowska-Misztal E., Turlejska H.: Zasady żywienia człowieka.
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, Warszawa 2000
11. Zwiderski F. (red): %7ływność wygodna i żywność funkcjonalna. Wydawnictwa Naukowo-
Techniczne, Warszawa 1999
12. Zalewski S. (red): Podstawy technologii gastronomicznej. Wydawnictwa Naukowo-
Techniczne, Warszawa 1997
13. www.nauka.rk.edu.pl
14. www.microbiology.univ.gda.pl
15. www.wedlinydomowe.pl
16. www.alergen.region-rabka.pl
17. www.pathcon.com
18. www.yakult.nl
 Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego
65 [ Pobierz całość w formacie PDF ]

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • gim12gda.pev.pl






  • Formularz

    POst

    Post*

    **Add some explanations if needed